Støtte-arrangement den 4. december

Ebolaen hærger i Sierra Leone, hvilket har haft katastrofale følger i det fattige vestafrikanske land. Men nu kan DU være med til at hjælpe det i den rigtige retning. For ved at støtte op om FANT’s arrangement den på Mellemrummet den 4. december sørger du samtidig for, at FANT fortsat kan gøre en forskel i Sierra Leone....

Ebolaen hærger i Sierra Leone, hvilket har haft katastrofale følger i det fattige vestafrikanske land.
Men nu kan DU være med til at hjælpe det i den rigtige retning.

For ved at støtte op om FANT’s arrangement den på Mellemrummet den 4. december sørger du samtidig for, at FANT fortsat kan gøre en forskel i Sierra Leone.

FANT (Football for A New Tomorrow) er en dansk, humanitær organisation, der igennem oprettelse af idrætsforeninger forsøger at skabe forandring i Sierra Leone.

Men pga. ebola-udbruddet i Vestafrika er det ikke længere muligt for idrætsforeningerne at have aktiviteter. I stedet oplyser FANT’s lokale ansatte i Sierra Leone om ebola, og hvad folk skal gøre, så risikoen for smitte minimeres.

Overskuddet fra støttearrangementet går netop til at oplyse den sierraleonske befolkning, så udviklingen kan blive vendt og ebolaen forhåbentlig snart være fortid.

Programmet ser således ud:

17:00 – Velkomst og oplæg af FANT-stiftere Erik Rasmussen 
og Cecilie Hauerberg
17.15 – Præsentation af den nye FANT-sang v. Lars Attermann
17.30 – Musik og hygge v. FANT-bandet
18.00 – Auktion af blandet andet signerede Superliga-trøjer (Auktionarius: Mikkel Thygesen, Brøndby IF)
18.30 – Musik v. Lars Attermann (inkl. FANT-sangen)
19.00 – Tak for i dag (Man er velkommen til at blive hængende i Mellemrummets lokaler efterfølgende)

Stedet er Mellemrummet, Ravnsborggade 11 i København.

Det koster 100 kr. at komme ind til arrangementet. Penge, der ubeskåret går til FANT’s arbejde i Sierra Leone. Der følger en øl/sodavand eller et glas vin med i indgangsbilletten.
Der vil være derudover være drikkevarer til fornuftige priser.

Der er plads til 150 mennesker, så hvis du vil være sikker på en plads, kan du overføre 100 kroner via Mobilepay til medstifter Cecilie Hauerberg – tlf. nr. 3118 1523 og blive skrevet på listen. Ellers kan du købe billetten ved indgangen.

Er der spørgsmål, så skriv til fant@fant.dk.

Vi glæder os til at se dig!