Privathospital støtter FANT’s akutindsamling mod ebola

Det Herning-baserede privathospital Aleris-Hamlet har samlet penge ind til FANT’s indsats for at hjælpe organisationens ansatte og lokalsamfund i en meget svær tid med ebola. Læge Jan Hede var i maj-juni i år med FANT i Sierra Leone for at yde lægelig bistand i FANT’s foreninger. Både i hovedstaden Freetown, men også i provinsen. Læge...

Det Herning-baserede privathospital Aleris-Hamlet har samlet penge ind til FANT’s indsats for at hjælpe organisationens ansatte og lokalsamfund i en meget svær tid med ebola.

Læge Jan Hede var i maj-juni i år med FANT i Sierra Leone for at yde lægelig bistand i FANT’s foreninger. Både i hovedstaden Freetown, men også i provinsen.

Læge Jan Hede fra Aleris-Hamlet havde nok at se til, da han i maj og juni var med FANT i Sierra Leone.

 

Torsdag den 28. september afholdte Aleris-Hamlet i Herning et personalemøde, hvor Jan Hede fortalte om FANT’s arbejde i Sierra Leone og fortalte om oplevelserne fra et land i enorm krise.
Situationen i Sierra Leone siden kun blevet værre og værre, og aftenen sluttede med at man enedes om, at man gerne ville give en hjælpende hånd.

Der blev i alt indsamlet i 4.400,- kr til akutindsamlingen mod ebola. Personalet på Aleris-Hamlet i Herning håber at kunne være et eksempel til efterfølgelse så andre personalegrupper eller foreninger vil stå sammen og støtte FANT’s program i Sierra Leone

Fra FANT’s side skal der lyde en stor tak til personalet på Aleris-Hamlet for det flotte initiativ.