Indsamlingen er nået langt

Onsdag aften ringede, som mange af jer nok opdagede, en masse dejlige mennesker rundt for at samle penge ind til FANT’s foreninger og ansatte i Sierra Leone. Indtil videre er der gået 52.500 ind på kontoen. Og det vil FANT gerne sige mange tak for. Indsamlingen er nået langt og det er helt fantastisk, at...

Onsdag aften ringede, som mange af jer nok opdagede, en masse dejlige mennesker rundt for at samle penge ind til FANT’s foreninger og ansatte i Sierra Leone.

Indtil videre er der gået 52.500 ind på kontoen. Og det vil FANT gerne sige mange tak for. Indsamlingen er nået langt og det er helt fantastisk, at så mange mennesker støtter op om projektet i så svær en tid.

Hvis du endnu ikke har fået støttet, så er det stadig muligt.
Enten via Mobilepay til medstifter Cecilie Hauerberg, tlf. 31181523 eller ved overførsel til FANT’s konto i Spar Nord: reg. nr. 9385 – kontonr. 4583179130.