Akutindsamlingen er for alvor sat i gang!

FANT’s akutindsamlingen er for alvor i gang! I aften (tirsdag) er de første fra FANT mødtes for at ringe rundt til medlemmer og netværk i forsøget på at skrabe ekstra penge ind til FANT’s ansatte i Sierra Leone, som i øjeblikket er hårdt ramt af ebolaen. I morgen (onsdag) samles omkring 30 personer fra FANT’s...

FANT’s akutindsamlingen er for alvor i gang!

I aften (tirsdag) er de første fra FANT mødtes for at ringe rundt til medlemmer og netværk i forsøget på at skrabe ekstra penge ind til FANT’s ansatte i Sierra Leone, som i øjeblikket er hårdt ramt af ebolaen.

I morgen (onsdag) samles omkring 30 personer fra FANT’s bestyrelse og frivilliggruppe for igen at forsøge at råbe medlemmer og andre op. Der er et akut behov for ekstra hjælp i Sierra Leone

Støt nu via Mobilepay til medstifter Cecilie Hauerberg, tlf. 31181523 eller overfør til FANT’s konto i Sparbank, reg. 9385, konto nr. 4583179130.