Praktikant/frivillig til Sierra Leone i efteråret 2014

Der sker hele tiden noget nyt i FANT. Heldigvis. I øjeblikket arbejder vi på at finde en frivillig/praktikant, der kunne tænke sig at prøve sig af i projektet i Sierra Leone. Måske er det dig? FANT samarbejder med 11 idrætsforeninger i Sierra Leone, hvoraf tre er i den nordlige provins i junglen. Her samarbejder FANT...

Der sker hele tiden noget nyt i FANT. Heldigvis. I øjeblikket arbejder vi på at finde en frivillig/praktikant, der kunne tænke sig at prøve sig af i projektet i Sierra Leone. Måske er det dig?

FANT samarbejder med 11 idrætsforeninger i Sierra Leone, hvoraf tre er i den nordlige provins i junglen. Her samarbejder FANT med det danskdrevede hospital Masanga, som hvert år sender adskillige frivillige læger, sygeplejersker mv. til Sierra Leone. Som praktikant i FANT skal du bo på Masanga-hospitalet sammen med andre danske frivillige.

Dine arbejdsopgaver som praktikant/frivillig er hovedsageligt:

  • at hjælpe til med de organisatoriske og praktiske ting i de tre idrætsforeninger i provinsen
  • deltage i fodbold- og legetræning
  • være med til at arrangere turneringer
  • afholde kurser for de ansatte i foreningsdannelse mv.
  • give engelskundervisning
  • assistere på anden vis.

For at komme i betragtning til praktikstillingen skal du have kompetencer inden for fodbold og kende til den danske idrætsforeningskultur. Du skal samtidig have gode engelskkundskaber og være i stand til at lære fra dig. Du skal være interesseret i at opleve en helt anden kultur, og have mod til at stå i uvante og udfordrende situationer.

Du betaler selv dit praktikforløb med fly, forsikring, forplejning osv. På Masanga-hospitalet bor du for 30 kroner om dagen inklusiv mad. Opholdets længde kan justeres alt efter ønske, men du skal som minimum kunne tage af sted i tre måneder fra omkring den 15. august 2014. Det er endvidere et krav, at du deltager på det forberedende weekendkursus d. 30. maj til 1. juni sammen med de frivillige fra Masanga-hospitalet, som også skal af sted.

Har dette fanget din interesse, så send din ansøgning samt CV til fant.sierraleone@gmail.com senest d. 14 maj inden kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Cecilie fra FANT på 31 18 15 23.