KARMA Cup godt i gang

Sidste års KARMA Cup var den første af sin slags. Og det blev en stor succes. Dette års turnering er sat i gang og holdene spiller mod hinanden på kryds og tværs i øjeblikket. – Det er fedt at være i gang med KARMA Cup igen. Der er ingen tvivl om, at klubberne har glædet...

Sidste års KARMA Cup var den første af sin slags. Og det blev en stor succes. Dette års turnering er sat i gang og holdene spiller mod hinanden på kryds og tværs i øjeblikket.

– Det er fedt at være i gang med KARMA Cup igen. Der er ingen tvivl om, at klubberne har glædet sig helt vildt meget til at spille mod hinanden igen og tage revanche for sidste år. Især synes jeg det er sjovt at se, hvordan pigerne er blevet meget bedre end sidste år og er kommet meget mere på banen i det hele taget, siger FANT-medstifter Cecilie Hauerberg.

I sidste uge var det Kroo Bay og Wilberforces hold, der tørnede sammen. Den helt store fodboldstjerne i Sierra Leone var forbi og sætte kampene i gang.

Kroo Bays kvindehold var suveræne og vandt med hele 8-0 over Wilberforce. Kroo Bay-drengeholdet med spillere fra 13-18 år vandt også deres kamp mod Wilberforce, men med cifrene 1-0.
Samme resultat blev også en realitet i herreholdenes dyst, men her var det Wilberforces forsvarende KARMA Cup-vindere, som trak sig sejrrigt ud.